* Odbiór osobisty: 0 zł
* InPost Paczkomat 24/7: 14 zł
* InPost Paczkomat 24/7 za pobraniem, płatne w paczkomacie przy odbiorze: 17 zł
* Kurier przedpłata: 19,99 zł
* Kurier płatność przy odbiorze: 26 zł
* Przesyłki zagraniczne: wycena indywidualna w zależności od wagi i wymiarów paczki oraz kraju dostarczenia przesyłki.
Przepis na świąteczny kompot:
1. Suszone owoce zalać przegotowaną wodą. Odstawić na 3–4 godziny.
2. Pomarańcze i cytrynę sparzyć, pokroić w plastry. Dodać do napęczniałych owoców. Wrzucić korę cynamonu i goździki.
3. Gotować na małym ogniu około 25 minut, uważając, by owoce się nie rozpadły.
4. Doprawić miodem. Dobrze schłodzić i przelać do szklanego dzbanka.
Skład: